Wie zijn we?

Wij zijn Caroline Pillon en Aurélie van Eeckhout.

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring op televisiegebied en bovenal hebben wij de vurige wens u te ontmoeten en u aan het woord te laten. Om je verhaal te vertellen, om te laten zien wie je bent en wat je drijft.

Door een beeld (het uwe), en beelden (het onze), die wij zullen gaan opgraven om u te openbaren. Door een tekst, verteld of geschreven, met een paar noten muziek of alleen het geluid van je stem.

In dertig seconden, twee minuten, de tijd van een capsule, een reportage, een lange documentaire, en altijd in het ritme en tot het wezenlijke gezegd is!

We vormen een zeer complementair duo:

Aurélie zal naar u luisteren, met nieuwsgierige ogen en wijd open oren, met ideeën die al in haar hoofd zitten. Zij gaat op zoek naar wat bij u resoneert om het vervolgens op papier te zetten en in beelden te realiseren. Zij is romanschrijfster van opleiding en journaliste van beroep. Zij houdt ervan te schrijven, haar ideeën te delen en ze in praktijk te brengen.

Zeer veeleisend met zichzelf, zal zij het kader en het beeld bewerken tot het resultaat perfect in uw voordeel is.

Caroline is de koningin van contacten en productie. Elke shoot is een feest! Ze zal de voice-over in het Nederlands of zelfs Swahili vinden als je dat wilt. En ze zal hemel en aarde bewegen als dat nodig is. Zij is opgeleid tot editor, maar filmt vandaag ook en stelt al haar creativiteit ten dienste van u: zij zorgt voor het snijden, aankleden, ondertitelen en leven geven aan uw toekomstige film.

Zij is zeer veeleisend voor zichzelf (nog een ;), en zal haar werk bijschaven tot zij het gevoel heeft dat het eindelijk af is.

En natuurlijk, werken we niet alleen. Wij zijn omringd door een geweldig team van cameramannen, geluidstechnici, acteurs of voice-overs, op wie wij een beroep doen zodra de nood aan de man komt om u kwaliteitswerk te leveren!

Een project in zicht ?

Een project in zicht ?