Com&SeeMe

 

Agentschap voor audiovisuele communicatie

Agentschap voor audiovisuele communicatie

Welkom bij ons !

Com&SeeMe is er om u te helpen uzelf, uw merk, uw producten of uw bedrijf bekendheid te geven.

Moet u communiceren op uw sociale netwerken? Droomt u van een reclamespot of een bedrijfsfilm die de mannen en vrouwen laat zien die achter de schermen bij u werken? Van een training om te filmen als een pro met je smartphone?

Bienvenue chez comandseeme
Bienvenue chez comandseeme

Onze diensten

Voor ONS, één enkel doel: impactvolle video’s maken om u zichtbaarheid te geven. Voor U, volgens uw behoeften en middelen, een menu à la carte: wij bieden video’s voor alle budgetten, alle profielen en in alle formaten (van TV tot sociale netwerken).

U kunt bij ons terecht voor een kant-en-klare video, maar ook voor het schrijven van een script, een Nederlandse voice-over, acteurs, rushes, luchtopnames, een tutorial, ondertiteling, montage of verpakking van uw beelden of zelfs een podcast.

Reclamefilm

Denkt u dat reclamefilms voorbehouden zijn aan grote groepen met een communicatiebudget van miljoenen euro’s? Natuurlijk niet.

Bedrijfsfilm

Wilt u uw imago promoten door alle activiteiten van uw bedrijf, vereniging of instelling voor te stellen? Dan is de bedrijfsfilm iets voor jou!

Video sociale netwerken

Breng uw stijl tot leven en onderscheid u van de massa met video’s die uw social media-volgers vanaf de eerste paar seconden zullen aanspreken.

Evenementen en cultuur

Moet u een culturele of feestelijke gebeurtenis promoten, of wilt u een belangrijk moment vereeuwigen? Wij zijn hier om de essentie van uw evenement vast te leggen.

Televisiereportage

We maken reportages voor de televisie. Maar ook, waarom niet, voor uw bedrijf, als u kiest voor een video geschoten in de stijl van een TV-magazine.

Podcast

De podcast, de favoriete metgezel van mensen die veel onderweg zijn.

 

 

Web copywriting

Wilt u zich onderscheiden van de concurrentie met webinhoud die uw imago weerspiegelt?

 

Onze realisaties

Wilt u enkele van onze samenwerkingen in beeld ontdekken? Elke prestatie is het resultaat van een geweldige ontmoeting… met jou!

LPW pools

De tandarts van jurrasic

Festival – De stem van woorden

LloydsPharma

Onze opleidingen

Heb je er altijd al van gedroomd om achter de camera te staan? Wij leren u, in een paar uur, een dag of meer als u wilt, om uw eigen video’s te maken, met behulp van uw smartphone.

Leer filmen en bewerken met een smartphone

Bent u journalist, blogger, youtuber, spreker, of wilt u gewoon uw werk of uw passie promoten in video op uw sociale netwerken?
Deze opleiding, op maat gemaakt, zal u helpen om aantrekkelijke inhoud te vinden, een verhaal op te bouwen, dit in beeld te brengen en een gemonteerde video te maken, klaar om uit te zenden!

Ze vertrouwen
ons al

Karott
Dii
lpw pools
lpw pools