Reclame

De reclamefilm is een zeer doeltreffende manier om een product, een dienst of een merk te promoten. We houden het graag kort en krachtig. En we voegen graag een vleugje humor en poëzie toe. Als je een boodschap kunt overbrengen met een knipoog en een glimlach of een lach teweeg kunt brengen, vinden wij dat nog beter. 

Hoe werken wij ?

Eerst drinken we koffie met je 😉

We ontmoeten elkaar, u vertelt ons over uzelf, uw bedrijf, wat u drijft, de boodschap die u wilt overbrengen en het kanaal dat u wilt gebruiken om die te verspreiden. We praten wat, we luisteren veel, soms drinken we een tweede kop koffie, soms gaan we de wereld nog eens over, in ieder geval raken we opgewonden van u!

Afhankelijk van uw budget stellen wij dan verschillende scenario’s voor en u kiest het scenario of de scenario’s die u het beste bevallen. Daarna geniet u van de zon en wij zorgen voor alles: productie, regie, montage, aankleding. Natuurlijk leggen wij u regelmatig de stand van zaken voor, u geeft uw commentaar, wij passen aan volgens uw wensen… Wij werken altijd in nauwe samenwerking met u, tot we de advertentie hebben die hopelijk een buzz zal creëren!

Onze realisaties

Borne’Up

Di

Dupixent

LPW Pools

LPW Pools

LPW Pools

CareWay

APRIL

CareWay

CareWay

Mattimmo

Mattimmo

LPW pools

CareWay

LPW Pools

Mattimmo

LPW Pools

CAREWAY

Een project in zicht ?

Een project in zicht ?